To je to što me zanima!

Žena 22 god. ubijala bebe, a suprug ništa nije znao?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuska: Dominique Cottrez (45) je navodno od 1988. ubijala bebe i zakopavala ih u vrtu. Ako ju osude mogla bi dobiti doživotnu kaznu zatvora
Vidi originalni članak

Dominique Cottrez (45) tereta da je 22 godine ubijala djecu i skrivala njihova tijela u vrtu kuće u mjestu Villers-au-Tertreu nedaleko od francuskog grada Lillea. Ako ju osude mogla bi dobiti doživotnu kaznu zatvora. Protiv njezinog supruga Pierre-Marie Cottreza (47) za sada nisu podnijeli prijavu, ali je pod nadzorom istražitelja jer sumnjaju da je pomogao ženi u skrivanju tijela novorođenčadi i nije prijavio ubojstva. Par ima dvije odrasle kćeri i unuka. Dominique je u pritvoru i tamo bi trebala dočekati početak suđenja. Žena koja je radila kao njegovateljica, je ubojstva priznala, no tvrdi da njezin suprug, koji je majstor za sitne popravke, o ubojstvima ništa nije znao. Susjedi ženu pak opisuju kao brižnu i odanu svojoj obitelji. Dodaju i da se brinula za svog oca Oscara sve dok nije umro. Kažu i da nisu znali da je bila trudna nakon što je rodila kćeri u 80-tih godinama. Naglašavaju da to nisu ni mogli primijetiti jer je žena bila deblja. Istražitelji vjeruju da je djecu počela ubijati 1988. U vrtu kuće je novi vlasnik našao kosti novorođenčadi i pozvao je policiju. Otkrili su osam tijela. Boje se da bi tijela moglo biti još, piše Daily Mail. Djecu je navodno ubijala, jer nije željela više djece.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • prepametna 29.07.2010.

    da ona nije htjela djece mogla je to riješit, informirat se vrlo lako.očito je morbidna osoba koja je htjela ubijat.

  • Harun32 29.07.2010.

    To da suprug nije nista znao objesite macku o rep. Morao je znati za njene trudnoce. Trebalo bi prepustiti njenu sudbinu u ruke onim zenama koje toliko zele imati djecu a ne mogu ih imati.

  • piramiđan 29.07.2010.

    Ma treba i muža osudit jer stvarno ima dobar želudac .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare