To je to što me zanima!

Žena (37) provaljivala u kuće i krala hranu, alat, namještaj...

Pretragom doma kod osumnjičene pronađen je veći dio ukradenih predmeta, koji su vraćeni vlasnicima, a materijalna šteta procjenjuje se na 40 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Sisačko-moslavačka policija  kazneno je prijavila 37-godišnjakinju  koju sumnjiči za  za krađe na petrinjskom području.

Žena je  u mjestu Mala Gorica u razdoblju između 8.  i 15. lipnja provalila u vikend kuću 55-godišnjeg vlasnika te ukrala suhomesnate proizvode i motornu pilu. U razdoblju između 13. od 15. lipnja provalila je u vikend kuću 51-godišnjeg vlasnika i ukrala električnu bušilicu. Također, policija ju sumnjiči da je između 23. i 25. srpnja provalila u obiteljsku kuću i ukrala pet tepiha, zavjese, kanistere i razne kućanske predmete, dok je između 30. kolovoza i 19. rujna provalila u još jednu kuću iz koje je ukrala više komada namještaja, posuđe, odjeću i posteljinu. 

U razdoblju između 6. i 10. rujna je provalila u vikend kuću 82-godišnjeg vlasnika i ukrala motornu pilu, usisavač, razni alat, posuđe, tepih i više raznih predmeta. Tijekom noći na 4. rujna iz plastenika 49-godišnje vlasnice je ukrala 100 kilograma krumpira, a iz garaže bicikl, sjekiru, i gumene čizme. 

Pretragom doma kod osumnjičene pronađen je veći dio ukradenih predmeta, koji su vraćeni vlasnicima, a ukupna materijalna šteta počinjena ovim teškim krađama  procjenjuje se na oko 40 tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog pet teških krađa i jedne krađe predana je pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • pravednick 29.09.2015.

    sirota

  • kaos(442709) 29.09.2015.

    jadna zena ko zna eli je muz natira!!!

  • PATRICIA 28.09.2015.

    Operacija Pink Panther.

Komentiraj...
Vidi sve komentare