To je to što me zanima!

Žena (48) završila u bolnici, sudarila se drugim biciklistom

Žena se jučer oko 17.50 sati vozila biciklom, ali na nizbridnici nije prilagodila brzinu kretanja uvjetima na kolniku. Bicikl je naglo ubrzao i žena je udarila u bicikl kojim je ispred nje upravljao 51-godišnjak.
Vidi originalni članak

Žena (48) završila je u bolnici nakon prometne nesreće u Vinogradima Ludbreškim. Kako navode iz varaždinske policije, ona se jučer oko 17.50 sati vozila biciklom, ali na nizbridnici nije prilagodila brzinu kretanja uvjetima na kolniku. Bicikl je naglo ubrzao i žena je udarila u bicikl kojim je ispred nje upravljao 51-godišnjak.

 Uslijed udara su oba vozača bicikla pala na kolnik, te je vozačica zadobila ozljede. Medicinska pomoć pružena joj je u koprivničkoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • najiram 10 12.05.2020.

    koliko je imala promila...a ovaj joj je vjerojatno htio pobječi od nje pa ga sustigla i srušila...nek sad bježi ako more..

  • Dalibor0704 12.05.2020.

    Uskoro će biti posebni odjeljak crne kronike za žrtve bicikala, romobila i ostalih sličnih prometala. Da je bio Škotski bic, pisalo bi: "U teškom sudaru bicikala poginulo osmero, 14 ranjenih, za trojicom se traga".

  • Krešo_1_1 12.05.2020.

    Em ti te babe. Ni bicikl ne znaju vozit

Komentiraj...
Vidi sve komentare