To je to što me zanima!

Žena (67) u autu je potonula u Savu nakon pokretanja skele

Sisak: Uslijed pokretanja skele na rijeci Savi u nedjelju je došlo do skliznuća i potonuća parkiranog automobila. U automobilu se nalazila žena (67)
Vidi originalni članak

Uslijed pokretanja skele na rijeci Savi u nedjelju je došlo do skliznuća i potonuća parkiranog automobila. U automobilu se nalazila žena (67) koja se utopila, objavila je sisačka policija. Na očevid je izašao županijski državni odvjetnik. Prema neslužbenim informacijama nije bila povučena ručna kočnica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nesreća se dogodila uslijed pokretanja skele na Savi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nesreća je bila oko 15 sati na skeli koja povezuje sela Selišće Sunjsko i Kratečko.

Žena je prema izjavama mještana bila u autu sa suprugom koji je izašao na skelu. Voda je na tom mjestu duboka između 4 i 5 metara. 

Ženu su tražili i ronioci.  

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 30.05.2016.

    Po propisima nije smjela biti u vozilu. Nećemo mi poštivati propise, pa evo.

  • rada68 30.05.2016.

    izgubili smo velikog prijatelja svako od nas je sokiran to je bila divna zena tiha blage naravi nadarena kuharica a tek njeni rucni raovi perfekcionista citav taj sklop sela je izgubio divnu zenu rastah smo se da se vidimo u julu al smrt bi jaca tresem se jos kao prut ne mogu da to prihvatim djelim sa svim sto ovo procitaju moju ogromnu tugu svatko ko je upoznao tesko ce je zaboravit neka joj laka crna zemlj pocivala sa andjelima draga moja draga

  • luna5 29.05.2016.

    deda je prva liga

Komentiraj...
Vidi sve komentare