To je to što me zanima!

Izgorjela pod haubom: 'Bila je u kolicima, i krevet je planuo'

Kad su vatrogasci i policija stigli u kuću u Tomažićima, ženi više nije bilo spasa. Mogli su jedini spriječiti širenje vatre. Uzrok požara je tehnički kvar na uređaju za sušenje kose
Vidi originalni članak

U požaru u obiteljskoj kući u mjestu Tomažići kraj Nedešćine stradala je 80-godišnjakinja N.V.

Policiji je od Centra 112 dojavu o požaru dobila oko 10.40 sati, nakon čega su žurno, skupa s vatrogascima, krenuli na mjesto događaja. Dočekao ih je zastrašujuć prizor.

Žena, koja je u trenutku izbijanja požara u kući bila sama, zatečena je u invalidskim kolicima koja je već bio zahvatio požar. Vatra je progutala i dio kreveta, deke, komad drevnog poda.

- Nažalost, kada su došli tamo, ženi više nije bilo spasa. Jedino što su mogli učiniti je spriječiti širenje vatre na druge dijelove kuće. Požar je u potpunosti ugašen u 11.45 sati, a vatrogasci su u kući ostali još neko vrijeme dok policija nije osigurala mjesto događaja da bi se mogao obaviti očevid, kazao je za Glas Istre Darko Vitasović, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Labin.

Očevid u kući u Tomažićima s policijom je obavio inspektor zaštite od požara PU istarske koji je utvrdio da je uzrok požara tehnički kvar na uređaju za sušenje kose, takozvanoj haubi.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Prva Proleterska 10.10.2017.

    Hebalo vas i Policiju takvo sopćenje ! Jel ju je ubila struja , da govorite o tehnićkoj griješki na haubi ? Za sve drugo i nedjeljući termostat je kriva sama, odnosno onaj, koji ji je stavio haubu na glavu ! Jel teraplegik , da nije mogla makut glavu od haube ! Vjerovatno je zaspala , a hauba radila na 3 i zapalila joj kosu !

  • mrTrobec 09.10.2017.

    Pada mi na pamet stih Čorbine pjesme na sličnu temu:Zivim ovaj zivot, ne znam sta cu s' njim sve je ionako pickin dim ne kajem se, ne zalim za bilo cim sve je ionako pickin dim Spreman sam da odem kada kucne cas a dotle do daske dajem gas Dodeljeno vreme kada potrosim i sam cu da postanem pickin dim

  • spring19 09.10.2017.

    nije prvi put da čujem za ovakvi slučaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare