To je to što me zanima!

Žena (87) poginula u požaru u Osijeku: Plamen se proširio sa štednjaka i zahvatio kuhinju

U unutrašnjosti opožarenog stana pronađeno je tijelo smrtno stradale 87-godišnje vlasnice, a uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom u osječkom Kliničkom bolničkom centru
Vidi originalni članak

U požaru stana u Osijeku smrtno je stradala 87-godišnja vlasnica, izvijestila je u petak osječko-baranjska policija.

Požar je buknuo oko 10 sati u stanu u vlasništvu 87-godišnjakinje, a ugasili su ga vatrogasci osječke Javne vatrogasne profesionalne postrojbe (JPVP).

Provedenim policijskim očevidom isključen je tehnički uzrok nastanka požara te je utvrđeno da se požar, s plinskog plamenika štednjaka, proširio na kuhinju koja je djelomično opožarena.  U unutrašnjosti opožarenog stana pronađeno je tijelo smrtno stradale 87-godišnje vlasnice, a uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC).  

U požaru je nastala materijalna šteta oko sedam tisuća kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se  izvješće o događaju, navode u osječko-baranjskoj policiji.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • velma 17.04.2021.

    Djeca imaju prečeg posla baveći se svojom egzistencijom a plin nije za stare ljude,tako je jednoj u Rijeci zahvatilo rese od šala i baba je izišla na balkon, kao buktinja ,od opeklina umrla..

  • Medenko 16.04.2021.

    Staracki domovi su katastrofa u HR mnogi nemogu ni tamo jer su im staracka primanja nikakva iako su citav zivot radili

  • ZOOOOOM 16.04.2021.

    Užas! Što je Bogu skrivila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare