To je to što me zanima!

Žena ga pregazila autom u dvorištu, ljetuje kod njega

Žena mu je slomila četiri rebra te su ga zadržali u bolnici. Ford Escort je ostao u rikvercu, a žena to nije primijetila te je mislila da će krenuti naprijed
Vidi originalni članak

Više nije sigurno ni u vlastitom dvorištu. Radu Čorića (66) zgazio je auto dok se odmarao u hladovini dvorišta vlastite obiteljske kuće u Grebaštici kraj Šibenika. U ponedjeljak oko 19 sati 53-godišnja Ruskinja neoprezno je vozila unatrag i svojim Fordom udarila u stol za kojim je sjedio Rade. Pritisnula ga je uza zid i polomila mu četiri rebra. Zadržali su ga na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.
- Nevjerojatno. Gospođa koja ljetuje kod nas u apartmanu sjela je u auto i krenula. Izgleda da je njen suprug noć prije auto ostavio u rikvercu. Htjela je izaći iz dvorišta, ali je neočekiveno krenula unazad. Začula sam lom i ugledala polomljeni stol i supruga kako zapomaže. Zadnje što sam očekivala bilo je da će ga u vlastitom dvorištu pogaziti auto - rekla je Radina supruga Marija. Dok se Rade oporavlja u bolnici Ruskinja i suprug ostaju na ljetovanju u njegovoj kući. Policija je još nije kaznila. O svemu će izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WebSuperman 28.07.2010.

    očit pokušaj ubojstva, očit...

  • yosaki 28.07.2010.

    nije onaj Rade je iz Adamovca!!!

  • nogometas05 28.07.2010.

    Žena...sve je rečeno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare