To je to što me zanima!

Žena i brat Miomira Žužula osumnjičeni za pljačku

Na Županijskom sudu u Zagrebu uskoro bi trebao početi istražni postupak protiv brata i supruge bivšeg ministra vanjskih poslova Miomira Žužula zbog sumnji u gospodarski kriminal
Vidi originalni članak

Boris i Tatjana Žužul osumnjičeni su, zajedno s Ivicom Papešom te Darijom i Javorkom Babić, za nesavjesno gospodarsko poslovanje i zloporabu položaja i ovlasti, vezano uz poslovanje nekadašnje samoborske tvornice čarapa Sloboda, piše jedan dnevni list. Tvornica je 1991. otišla u stečaj, ali je nakon nekog vremena počela raditi s manjim brojem radnika. Tvornicu je zatim kupio Papeš, uz njega je suvlasnica bila Tatjana Žužul, a za direktora tvrtke postavili su Borisa Žužula. Papeš je otvorio novu tvrtku, a opremu je nabavio kreditom kod HPB-a. Tvrtke su međusobno prebijale kredite, što je dovelo do još većih dugova Slobode, koja je 2000. godine otišla ponovno u stečaj.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lažno ime 06.02.2008.

    Ma što ćete, kriminalci. Nije li žužul možda musliman, bošnjak ili srbin!?

  • Ratkajeva 05.02.2008.

    pa kao da je to velika stvar.

  • Securiton 05.02.2008.

    \"Imostroj\" uništen od strane Žužulovića.... Pola RODIJAKA koji se prezivaju ŽUŽUL \"vedre i oblače\" po i splitskom i trogirskom škveru sa svojom firmom \"Skladgranja 92\"... Sjetimo se afere \"Bechtel\"... Nakrao se on!! .... A LJUDI KOJI SU RADILI ZA NJEGA DOBIVALI SU OTKAZE I NISU IMALI DOHODAK, A ZA TO VRIJEME MIOMIR JE SVOJIMA OSIGURAVAO BOGATSTVO.. /uups, ostao mi Caps Lock uključen.../ Ne bojim se ja za njega! Nadam se da će svi ti nazovi \"promućurni\" mutikaše i probisvijeti - koji nepotistički šire svoj lobi - biti primjereno kažnjeni! Al ne bih se čudio da ga opet Smradader postavi na neku od funkcija! Blago nama sa ovakvom političkom \"kremom\"!...!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare