To je to što me zanima!

Žena i dvoje djece sletjeli su autom u putni kanal u Požegi

Vozačicu i dvoje malene djece Hitna je pomoć prevezla u bolnicu, a mještani koji su se tamo zatekli kažu kako im se čini da je teže ozlijeđena.  Uzrok nesreće će se utvrditi očevidom
Vidi originalni članak

Troje ljudi prevezeno je u požešku bolnicu nakon prometne nesreće koja je bila u četvrtak oko 11 sati u Osječkoj ulici u Požegi u blizini benzinske postaje Tehnic, piše Požega.eu. Prema neslužbenim informacijama Renault Meganom požeških registarskih oznaka upravljala je žena, a na suvozačkom je mjestu sjedilo dvoje djece. 

Iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog nepažnje, automobil je završio u putnom kanalu. No, nije se zaustavio nego se kanalom nastavio kretati gotovo 100 metara te se zaustavio tek dolaskom do betonskog mosta u koji je udario. 

Vozačicu i dvoje malene djece Hitna je pomoć prevezla u bolnicu, a mještani koji su se tamo zatekli kažu kako im se čini da je teže ozlijeđena. 

Što ju je omelo u vožnji i zbog čega je došlo do slijetanja bit će poznato po završetku policijskog očevida. 
Na intervenciji su bili i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Malipas1 28.07.2017.

    Dvoje djece na jednom sjedalu?! I to baš onom na kojem niti jedno dijete ne smije sjediti!

  • binz_hearse 20.07.2017.

    ovi renoli su stvarno odlični po pitanju sigurnosti. jesu neudobni i plastični, ali su dobro projektirani

  • kažemja 20.07.2017.

    "Djeca su bila na suvozačkom mjestu???? Ako je ovo stvarno istina onda je svaki komentar suvišan . Jadna djeca kraj takvih bahatih , bezobraznih , neodgovornih i blentavih roditelja. Živim u blizini vrtića i nagledam se svakakvih gluposti od istih takvih roditelja , od vožnje malih beba u krilu majke , male djece koja stoje između sjedala pa čak do vožnje u krilu vozača ??? Kažnjavati takve roditelje bez milosti i uzimati dozvolu na 5 godina . Ljudskoj gluposti stvarno nema granica !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare