To je to što me zanima!

Žena iz Petrinje umrla radi gušenja zbog puknutog čira

PETRINJA: Tijelo Marice Dragojević (56) našao je suprug u kući u ulici Vinogradi. Obdukcija je pokazala da se supruga ugušila zbog krvarenja
Vidi originalni članak

Zoran Dragojević iz Petrinje prijavio je ujutro sumnjivu smrt svoje supruge Marice (56) u obiteljskoj kući u ulici Vinogradi 10. Rekao je policiji da je ženu našao mrtvu u krevetu s više ogrebotina i masnica. Prema njegovim tvrdnjama, on je cijelu noć bio u susjednoj sobi i ništa nije čuo, a policija ga je odvela na razgovor.
Obdukcija je pokazala da se žena ugušila uslijed krvarenja iz želuca zbog puknutog čira. Iz policije dodaju da nema kaznenog djela. No, još se ne zna kako su na tijelu nastale ogrebotine i masnice.
Prema riječima Maričine tete i susjede Jage Šanović (83), Zoran i Marica bili su dobar par. On je njoj bio drugi suprug, a s prvim je imala odraslu djecu, sina i kćer.
- Upoznali su za vrijeme rata na moru te su došli živjeti u Petrinju prije 15 godina - kazala nam je Jaga. No, neslužbeno doznajemo da su supružnici Dragojević već duže vrijeme nezaposleni te da vole popiti. Policija je u kući našla boce žestokih pića na stolu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pinkiS 01.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • mala marijana 01.07.2010.

    I mislila sam si da ova priča ima veze s alkoholizmom....

  • meemee 01.07.2010.

    Joj, dajte nemojte prepravljat članke i spajat komentare nakon par dana, jer debilno ispada... Drago mi je što je nije ubio muž... previše je ionako jada na svijetu :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare