To je to što me zanima!

Vozaču koji je autom 'pokupio' stup izmjerili 2,59 promila, žena prošla s lakšim ozljedama

Pijani vozač izgubio je kontrolu nad autom u centru Požege i udario u stup javne rasvjete koji se srušio i pao na ženu (34). Ona je ozlijeđena te prevezena u bolnicu
Vidi originalni članak

Žena na koju se srušo stup, nakon što se u njega zabio vozač automobila u Požegi, lakše je ozlijeđena, izvijestila je požeška policija nakon što su obavii očevid.

Do nesreće je došlo oko 11 sati, kad je vozač (45) auta u Ulici Antuna Kanižlića izgubio nadzor nad vozilom kojim je upravljao s 2,59 promila alkohola. 

Prednjim desnim kotačem popeo se na nogostup i zabio se u rasvjetni stup kojeg je slomio. Stup je pao na nogostup. U tom trenutku nogostupom je išlo troje ljudi. Rasvjetni stup je pao na ženu (34) i lakše je ozlijedio. Ženu su prevezli u Opću županijsku bolnicu.

BIZARNA NESREĆA Autom se u Požegi zabio u stup koji je pao i ozlijedio pješakinju

Muškarac je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će tijekom sutrašnjeg dana biti priveden u Općinski sud u Požegi, a protiv njega također slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Korísníčko íme 21.09.2021.

    Ovaj je pijan napravio što je napravio, međutim, na slikama se vidi da nema oštećenja na vozilu dok je stup puknuo kao da je od stakla. Oko standardnog stupa omotaš automobil a on dalje stoji. Pitanje je tko je dozvolio postavljanje takvih stupova koji su se već više puta tako lomili u kontaktu s vozilom (kao Požežanin to dobro znam). Ti stupovi su opća opasnost i samo je pitanje vremena kad će netko teško stradati jer se nalaze na pješačkoj stazi.

  • Kamilica 77 21.09.2021.

    Kriv je stup. Šta je on tamo imao stajati i baš je morao pasti na ženu.

  • zaladilo 21.09.2021.

    Aaaiiiiii zapametit će dožvota ovi dan,ja pien samo zdrava piča odka sun napuva 1.70 ni kriv ni dužan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare