To je to što me zanima!

'Žena mi je vidjela sudar i onda od šoka preminula'

Nada Š. (60) srušila se na dvorištu kuće kraj N. Gradiške. Bila je u braku s Andrijom (68). Njemu je prije dvije godine preminula prva supruga...
Vidi originalni članak

F. V. (18) u srijedu je oko 1 sat izgubio nadzor nad autom u selu Ljupina kraj Nove Gradiške. Nakon oštrog zavoja na ravnom dijelu ceste zabio se u prometni znak i sletio u kanal. Automobil se prevrnuo na krov te udario u kolni ulaz, a potom se odbio i udario u metalna dvorišna vrata obližnje obiteljske kuće. Vozač je napuhao 0,4 promila. Vlasnik kuće Andrija Š. (68) odmah je izletio na dvorište. Pogledao je prema dvorišnim vratima i ogradi, a potom se vratio u kuću kako bi pozvao policiju i Hitnu.
U međuvremenu je njegova supruga Nada Š. (60) otišla pogledati ogradu i slupani automobil. No iznenada joj je pozlilo, pala je na zemlju i na mjestu preminula.
- Došla je do nas, pitala je trebamo li pomoć, a onda se samo srušila - rekao je jedan od mladića koji je bio u automobilu.
- Kako mi je samo utekla, kao da je pobjegla od mene. Govorio sam joj: 'Nemoj, Nado, ići na kapiju’. Samo mi se provukla iza leđa i otišla. Čim sam nazvao policiju i Hitnu, vratio sam se natrag u dvorište. Vidio sam dva mladića koji su izašli iz auta krvavi, a trećeg su kroz zadnje staklo izvlačili van. Supruga je nepomično ležala na betonu. Stigla je policija i Hitna, no dežurna liječnica je mojoj Nadi samo mogla konstatirati smrt - priča Andrija, hvatajući se za glavu. Vjenčali su se prije dva mjeseca. Andrijina prva supruga umrla je prije dvije godine.
- Što ću sada. Ponovno sam ostao sam. Opet sam udovac - rekao je tužno Andrija.
Susjedi kažu da su se lijepo slagali, dodajući kako je Nada vjerojatno ponovno doživjela šok. Ona je prije nešto više od dva mjeseca u Novoj Gradiški vidjela prometnu nesreću od koje je još bila pod šokom. Dvojica mladića iz automobila su lakše ozlijeđeni, a trećeg su zadržali u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_2858 26.06.2009.

    a 22 god jebiga :D

  • buzdovan 26.06.2009.

    @jadro73, nisi li malo prestara za život s mamom i tatom!? Da razmisliš o svom životu i svojoj obitelji, a tati prepustiš njegov život... Stvarno čudno da čovjek od pedeset ili šesdeset godina treba ženu, a ne kćer!?

  • valuta 26.06.2009.

    o MooN, vidi se da si još mlad:)))... pa kud se ti koji još cure ganjaš uspoređuješ s čovjekom od 68 godina, he he? želim ti da u dobrom zdravlju dočekaš takve godine, po mogućnosti s družicom, djecom i unucima... no, nažalost, život ne piše uvijek romane s hepiendom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare