To je to što me zanima!

Mrtvu ženu našli u postelji, a muža u drugoj prostoriji stana

Muškarac i žena su nađeni mrtvi u ponedjeljak navečer u stanu u naselju Musalež. Obavljen je očevid. Tijela su odvezli na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti
Vidi originalni članak

Muškarac i žena su pronađeni mrtvi u ponedjeljak uvečer oko 22.20 sati u stanu u naselju Musalež nedaleko od Poreča, izvijestili su iz istarske policije. Doznajemo da se radi o supružnicima srednjih godina koji su živjeli u prizemnom stanu novoizgrađene zgrade s četiri stana u kojoj nema drugih stanara. 

Porečka policija i zamjenik Županijske državne odvjetnice u Puli Eddy Putigna su u noći na utorak u stanu u kojem su pronađeni mrtvi muškarac i žena obavili očevid. Žena je, kako doznajemo pronađena mrtva u postelji, dok je muškarac pronađen mrtav u drugoj prostoriji stana.

Radi točnog utvrđivanja uzroka smrti na njihovim tijelima je naložena obdukcija pa su prevezeni na Odjel patologije pulske Opće bolnice. 

Još dvoje mrtvih

Regional Express javlja kako su tijekom jučerašnjeg dana pronađene još dvije mrtve osobe na području Istre. U 17.03 sati u Labinu je nakon otvaranja stana od strane JVP Labin pronađeno mrtvo tijelo muške osobe, na tijelu nije bilo znakova nasilne smrt. U Žminju je, nešto kasnije, u 20.20 sati u selu Vadediji nakon otvaranja stana od strane JVP Rovinj pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Garzia 17.02.2015.

    možda od plina

  • Onkel Adi 17.02.2015.

    utepo ju za valentinovo

  • marijaterezija2 17.02.2015.

    Ne razumijem jel to četvero mrtvih jučer, Dvoje u Poreču, jedan u Žminju i , jedna osoba u selu Valdedeja ako sam dobro zapamtila. Počivali u miru što drugo reči

Komentiraj...
Vidi sve komentare