To je to što me zanima!

Žena poginula u eksploziji barokomore, unuk opečen

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Barokomora u klinici na Floridi eksplodirala je u petak, a talijanska turistkinja i unuk teško su opečeni. Liječnici se još bore za život dječaka (4)
Vidi originalni članak

Talijanska turistikinja Vicenza Pesce (61) koja se teško opekla u eksploziji barokomore na Floridi preminula je u subotu. Njen unuk Franchesco Martinizi (4) koji je s njom bio u trenutku eksplozije i dalje je u kritičnom stanju. Komora je eksplodirala u petak u neurološkom centru Ocean u Fort Lauderdaleu, a još se istražuju uzroci. Žena i unuk su s opeklinama na 90 posto tijela prevezeni u bolnicu Jackson's Memorial, a ubrzo im je stigla i obitelj iz Italije.
Policija je uzela tri komore kao dokaz. Ovo je prva smrt u barokomori u SAD-u. One se već 50-ak godina koriste za i vrlo su sigurno ako se pravilno koriste, a uglavnom služe za liječenje ozljeda ronilaca, a posljednjih godina za različite rane i autizam. Glasnogovornik ureda šerifa rekao je da komore koje koristi klinika djeluju starije. Još nije poznato hoće li biti podignute optužnice.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • brko1 03.05.2009.

    Kisik + masnoća = buuum!

Komentiraj...
Vidi sve komentare