To je to što me zanima!

Žena pronašla dječaka, a on je odveo do leševa majke i sestre

Stanovnici Adeiea zvali su policiju nakon što su pronašli 6-godišnjeg dječaka kako izgubljeno luta. Navode kako je bio uplakan i blatnjav. Odveo ih je do spilje u kojoj su pronašli tijela njegove majke i brata...
Vidi originalni članak

Njemački dječak (6) odveo je policiju na Tenerifima do spilje u kojoj su pronađena tijela njegove majke i 10-godišnjeg brata. Lokalna policija uhtiila je dječakovog oca koji je sada glavni osumnjičeni za ubojstva, piše ElPais.

Stanovnici Adeiea zvali su policiju nakon što su pronašli 6-godišnjeg dječaka kako izgubljeno luta. Navode kako je bio uplakan i blatnjav te pričao na njemačkom jeziku, piše BBC.

Žena koja je pronašla dječaka potražila je pomoć prijatelja koji priča njemački. Dječak im je rekao kako je pobjegao iz spilje. Odvela ga je socijalna služba te kontaktirala člana obitelji koji je na putu za Tenerife.

Nakon dulje potrage, policajci su pronašli spilju u planini u gustoj magli. U potrazi je pomogao ručni sat pronađen kraj ceste koja je vodila ka spilji. Pronašli su i tijela dječakove majke i brata. Prema prvim informacijama, čini se kako su žrtve pretučene na smrt. Otac je bio agresivan i nije surađivao s policijom, rekao je glasnogovornik. Trenutno se nalazi na sudu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • morioni 30.04.2019.

    Ne priča se njemački nego govori njemački, turski, itd.

  • Max29Mir 26.04.2019.

    po običaju naslov nema veze sa tekstom

  • Garfield.123 26.04.2019.

    Njemacki djecak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare