To je to što me zanima!

Žena radila u šumi i ozlijedila gležanj, HGSS došao u pomoć

Ženi (63) su imobilizirali ozlijeđeni skočni zglob te su ju nosilima transportirali po nepristupačnom terenu u šumi kod Toplica Sveti Martin-Jurovčak do Hitne pomoći
Vidi originalni članak

Pripadnici HGSS-a izvukli su u utorak ozlijeđenu ženu (63) iz šume u Međimurju.

- HGSS Stanica Čakovec dobila je dojavu u 13.18 sati  o ozlijeđenoj ženskoj osobi koja se nalazi u šumi na nepristupačnom području kod Toplica Sveti Martin - Jurovčak. U 14.10 sati ekipa HGSS-a došla je do unesrećene žene koja se ozlijedila prilikom radova u šumi. Nakon pregleda napravljena je imobilizacija ozlijeđenog skočnog zgloba udlagama te je transportirana 400-tinjak metara na UT nosilima po nepristupačnom terenu u šumi, uz pomoć sistema za osiguranje tijekom spuštanja. U 14.33 sati HGSS je predao ženu djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije. U akciji spašavanja sudjelovalo je 5 članova HGSS Stanice Čakovec - javlja HGSS.

HGSS je napomenuo da su nakon akcije svi članovi Stanice Čakovec odradili već ranije planiranu vježbu ljetnih tehnika spašavanja na stijeni Pokojec. 

- Vježba je ujedno poslužila kao priprema i za one članove koji odlaze na tečaj ljetnih tehnika spašavanja HGSS-a - piše HGSS.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • baba s remusom 16.04.2015.

    Radila?

  • morski konjić 15.04.2015.

    A što je gospođa sa 63. god. radila u šumi ?? Ajde dobro razumijem rekreacija, šetnja ali ovo "radila" - čisto sumnjam da je šumarske struke....U svakom slučaju brz oporavak, a HGSS-u pohvale na intervenciji !!

  • vana 3 15.04.2015.

    Pohvale HGSS-a, ženi brzo ozdravljenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare