To je to što me zanima!

'Žena Rambo' sama prebila šestoricu i izbacila ih van

'Izbacivačica’: Dušanka Polanščak (25) odlučila se sama obračunati s pijanim gostima i otjerati ih iz kafića, koji je inače u vlasništvu njezina dečka
Vidi originalni članak

U kafiću Latina u zagrebačkoj Savskoj ulici u petak oko ponoći problem je stvarao stalni gost. Takozvani Gale od konobarice je tražio novo piće. Kako je do tada bio dovoljno popio, djevojka ga je odbila poslužiti. Naljutio se i izvrijeđao konobaricu. Red i mir u kafiću odlučila je napraviti Dušanka Polanščak (25).
- Neće meni nitko u lokalu praviti nered niti vrijeđati moje zaposlenike. Gale je dobio svoje i još ona petorica koja su ga podržavala -  ispričala je Dušanka, inače djevojka vlasnika kafića. Djevojka se prvo šakama obračunala s Galetom, a poslije njega na red su došli i njegovi prijatelji. Kaže da se nije bojala. Mlada žena je sama “sredila” šestoricu muškaraca. Na kraju je goste izbacila van i zaključala.
- Napravila sam red i gotovo - sa smiješkom kaže hrabra Dušanka. Zaposlenici u kafiću Latina hvale je kao mladu i hrabru ženu koja se ne boji nikoga.
- Kad me netko naljuti bolje mu je da nestane - sa smiješkom je ispričala. Takozvanog Galeta, kojeg je prvog “dovela u red” uz pomoć šaka, mnogi se boje.
- Na glasu je kao strašan. Eto, ja ga se ne bojim, vani je sat vremena plakao - kaže Dušanka.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • user_45163 27.02.2010.

    tooooooo dušanka nek se zna ko je gazda

  • aksiom 27.02.2010.

    po naslovu sam mislio da se radi o brkljačić

  • rođin rođo1 27.02.2010.

    dušanka oš se udat????

Komentiraj...
Vidi sve komentare