To je to što me zanima!

Žena rodila bez imalo boli zahvaljujući hipnotizeru

Louise Walker (30) užasavala se poroda jer se stravično boji igala. Angažirala je hipnotizera da joj pomogne riješiti se boli. Nije osjećala ništa...
Vidi originalni članak

Britanka Louise Walker (30) šest sati imala je trudove. Bila je izbezumljena od panike i bolova. Ni bazen za porod, ni babica nisu joj mogli pomoći, a nervozni suprug Gareth samo je bespomoćno gledao Louise. Spasio ju je hipnotizer Paul Hazell (42) oboružan samo s pozitivnim stavom i umirujućim glasom. Bol je nestala, a četiri sata kasnije Louise je rodila svoje prvo dijete.
- Paul je došao dok sam bila usred stravičnog truda. Čim je progovorio, osjećala sam se bolje. U mislima me odveo do slike vjenčanja. Znala sam gdje sam, ali me ništa nije boljelo - rekla je novopečena majka malog Harrisona. Dok ju je vodio u pozitivne misli, govorio joj je da usmjerava bol u palac i srednji prst koje je morala stiskati. Brinula se kako će roditi jer se stravično boji igala. Suprug, 28-godišnji policajac predložio je hipnoterapiju. Paul Hazell počeo se baviti hipnoterapijom nakon teške nesreće koju je imao prije 13 godina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare