To je to što me zanima!

Žena se pojavila niotkud i spasila joj bebu od gušenja

Maleni Phoenix odjednom je poplavio i počeo se tresti. Očajna majka bila je u potpunom šoku i nije mogla pomoći sinu. Prolaznica ga je vratila u život
Vidi originalni članak

Phoenix Scott, 11-mjesečni dječak iz Velike Britanije, prestao je disati dok je bio u kupovini s majkom. Odjednom je poplavio, a kad je njegova majka Debs (27) očajnički zvala u pomoć, iako je trgovački centar bio pun, samo joj je jedna djevojka pristupila. Smireno je pozvala hitnu pomoć, polegla Phoenixa i prateći upute liječnika preko mobitela oživjela dječaka. Noć je proveo u bolnici u Newcastleu te se već sutra vratio kući s majkom.
- Molila sam ljude da mi pomognu, ali ih je većina samo prošla pokraj mene. Ženu nikada neću zaboraviti. Smireno je preuzela kontrolu nad situacijom. Nakon što smo otišli s hitnom, nisam je više vidjela. Htjela bih joj samo zahvaliti i poslati cvijeće - kaže majka koja sada preko novina traži ženu koja joj je spasila sina. Liječnici ne znaju što se točno dogodilo Phoenixu, ali sumnjaju da je dobio alergijski napad.
- Sad je opet onaj stari, veseli Phoenix. Bili smo u trgovačkom centru u kupnji poklona za njegov prvi rođendan. Sad će tek dobiti nešto posebno - kaže Debs.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • maya0007france 17.11.2008.

    nas u hrvatskoj barem uce prvu pomoc .... naspram francuskim skolama koje to nemaju (sin mi je u 1. srednjem te nikad nije imao).

  • možda 17.11.2008.

    svaki dan ovako lijepa vijest bi nam svima izmamila osmjeh na lice, a nekima poput mene i suzu radosnicu! s veseljem idem raditi!

  • brko1 17.11.2008.

    Još uvijek se nađe dobrih i odlučnih ljudi, takvi ne pate od slave jer su skromni, oni daju perspektivu svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare