To je to što me zanima!

Buktinja pokraj Nove Gradiške: Iz kuće su iznijeli žensko tijelo

Stradala žena je navodno imala 80 godina i u kući je živjela sama. Požar je planuo u srijedu u prijepodnevnim satima, a policija će utvrditi uzroke i okolnosti koje su mu prethodile
Vidi originalni članak

Policijska uprave brodsko-posavska u srijedu oko 10.50 sati dobila je dojavu o požaru na obiteljskoj kući u Magić Maloj kod Nove Gradiške.

- Na mjesto događaja odmah po zaprimljenoj dojavi upućeni su policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nova Kapela i Siče, koji su ugasili požar, te pritom iz kuće iznijeli mrtvo tijelo ženske osobe - priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Neslužbeno doznajemo da je stradala žena stara 80 godina i u kući je, također neslužbeno, živjela sama. Policijski službenici nastavljaju sa očevidom i utvrđivanjem uzroka i okolnosti koje su prethodile požaru.

 

Foto: Ilustracija 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.02.2019.

    U zadnje vrijeme cesto citamo o pozarima u stanovima ili kucama gdje su sami zivjeli starci, strasno nesto, da se nije imao tko brinuti za njih jer stari ljudi su ko mala djeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare