To je to što me zanima!

Žena teška 130 kila zgnječila bivšeg dečka i opljačkala ga

Njemačka: Jürgen K. (63) tvrdi kako mu je bivša djevojka (27) došla u stan, sjela na njega i zgnječila ga. Tada mu je ukrala novac. Jürgen je u mirovini te je invalid
Vidi originalni članak

Marzena K. (27) je u četvrtak opljačkala bivšeg dečka Jürgena K. (63) u njegovom stanu u njemačkom Essenu. Kako bi ga onesposobila, Marzena, koja prema procjenama ima 130 kilograma, je sjela na Jürgena i gnječila dok se više nije mogao micati. Nakon toga mu je uzela novac i pobjegla. 

Marzena i Jürgen u vezi su bili pet godina. Jürgen je prije tri godine imao operaciju leđa i od tada je u mirovini te je invalid. 

- Kada sam se razbolio, Marzena je počela piti i nije se mogla više kontrolirati. Nekoliko puta mi je i prijetila - rekao je Jürgen. Situacija je eskalirala pa su prekinuli. Nakon napada u četvrtak, Jürgen je bivšu djevojku prijavio policiji. 

Policija kaže kako točan tijek događaja moraju još utvrditi. Kažu i kako je Marzena već jednom kažnjavana i to zbog krađe. Marzena tvrdi pak kako je novac bivšem dečku vratila, piše Bild

Idi na 24sata

Komentari 31

  • JunFan 30.04.2011.

    Dikan???

  • blackula9 30.04.2011.

    pa ti imaj mlado meso!

  • nefer 30.04.2011.

    a ko je to uslikavao ? .. web Cam ( kao nadzorna kamera)??

Komentiraj...
Vidi sve komentare