To je to što me zanima!

Žena teška 140 kila sjela je na svog dečka i ubila ga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Mia i Mikal posvađali su se u kolovozu '09. Ona je sjela na slabašnog Mikala, koji je težio tek 55 kilograma. Nije izdržao pod njom te je umro...
Vidi originalni članak

Sutkinja u Clevelandu osudila je Miju Landingham za ubojstvo iz nehaja na tri godine uvjetno i 100 sati rada u zajednici jer je sjela na dečka Mikala Middletona-Baya i ubila ga. Mia i Mikal posvađali su se u kolovozu prošle godine. Bijesna žena tada je težila 140 kilograma. Sjela je na puno slabijeg i mršavijeg Mikala teškog tek 55 kila. Prije izricanja presude govorila je obitelj ubijenog.
- Samo ti želim poručiti koliko si nas povrijedila jer si nam oduzela Mikala - rekla je Sharon Phillips, Mikalova pomajka.
Mijin odvjetnik je kao olakotnu okolnost istaknuo da njegova klijentica nije nikad bila kažnjavana te da su obiteljske svađa trajale već duže vrijeme. Dok se obraćala sutkinji Mia se rasplakala i rekla kako joj je žao zbog cijele situacija i da bi htjela vrijeme vratiti unatrag i promijenit neke stvari u životu. Mia s Mikalom ima troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • daj_drivu_se 28.01.2010.

    hahahahah a bogec

  • real 24.01.2010.

    ovo me asocira na onaj vic o vrapcu koji je slijetio na rep slonice, ona prdne, on odlijeti u zid, padne dole i na samrti kaže: .. Prdiš kurvo kad te dasa hebe !..

  • Malkavian 22.01.2010.

    on može imat 55kg, a izgledat ko da ima 80kg...sve zavisi od metabolizma...a i uostalom...ne kužim zašto je sjela na njega..ma mogla je bit ne znam kakva svađa, ali ako znaš da težiš kao mali slon, onda sigurno nećeš ići sjedat na nekoga tko dobije bruh od pomisli da debela osoba sjedne na njega. pretilost ubija..u svakom smislu...umreš sam, ili ubiješ nekoga.... Ouch.

Komentiraj...
Vidi sve komentare