To je to što me zanima!

Ženama istrgnuli torbice: Dvoje kradljivaca uhitili u Međimurju

Drski kradljivac je ženi prišao s leđa dovezavši se biciklom iz nje i nakon što joj je oteo torbu pobjegao je. Radi se o osobi s područja Nedelišća
Vidi originalni članak

Čakovečki su policajci pronašli dvojicu prošlotjednih drskih kradljivaca i protiv obojice podnijeli kaznene prijave. Uhvatili su 22-godišnjeg lopova koji je u četvrtak oko 17 sati u Čakovcu, na parkiralištu u Vukovarskoj ulici, 66-godišnjoj ženi istrgnuo torbu u kojoj se nalazilo nekoliko tisuća kuna, bankovne kartice i dokumenti.

Drski kradljivac je ženi prišao s leđa dovezavši se biciklom iz nje i nakon što joj je oteo torbu pobjegao je. Radi se o osobi s područja Nedelišća. Isto tako pronađen je i maloljetni kriminalac koji je u petak oko 8 sati u čakovečkom parku „Perivoj Zrinskih“, prišao 81-godišnjoj ženi s leđa te joj iz ruke istrgnuo torbicu s novčanikom i mobitelom. Drski razbojnik je s plijenom pobjegao, ali je ubrzo pronađen.

Dio plijena iz ovih teških i drskih krađa je vraćen opljačkanim ženama, naveli su iz Međimurske policije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Syrian 02.07.2019.

    Sad će reć naši ljevičari, svi smo mi isti. E, pa nismo gospodo. Ima nas svakakvih tj. i Romi i Hrvati u Međimurju (u prosjeku) nisu isti. Nisu svi Romi u Međimurju kriminalci, al su svi kriminalci Romi. Iznimka(e) potvrđuju pravilo. Međimurci su najkulturniji ljudi koji žive u RH, a Međimurje je po kriminalu vrlo visoko. Pitam se zašto.

  • 02.07.2019.

    opet (ž)ganci??

  • 01.07.2019.

    Plavušani?

Komentiraj...
Vidi sve komentare