To je to što me zanima!

Žene HDZ-a i mentori: Tajne Anite Nosić i Ene Ercegovac...

Do rodnih kvota u HDZ-u se ne drži puno. Ispitali smo kako na njih gledaju Plenković, Kovač, Brkić i Mikulić
Vidi originalni članak

Jadranku Kosor otkrio je Franjo Tuđman, Kolindu Grabar Kitarović Ivo Sanader, ali joj je u karijeri pomagao i Stjepan Mesić. Andrej Plenković lansirao je dvije žene na vrh EU, Dubravku Šuicu i Mariju Pejčinović Burić.

No, u njegovom izbornom timu samo je jedna žena, Zdravka Bušić.

Tim Mire Kovača može se mirne duše nazvati “momčad” jer u njemju nema ni jedne žene. Express je istražio kakva je sudbina žena u HDZ-u, jer su dvije afere u kojima su one bile akteri - Anita Nosić iz Lovreća i Ena Ercegovac iz Zagreba, poduzeće Plinara Opskrba - u javnosti izazvale lavinu komentara, u kojima je bilo teško razabirati činjenični supstrat od zlobnih seksističkih aluzija, kojima su katkad kumovala i nespretno sročena pitanja njihovih stranačkih prijatelja i mentora, tipa “ima li intime”.

Ispitali smo i je li istina da se predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović prometnuo u fantoma slobode, pa u zadnje vrijeme golim prsima juriša na ljutu reakciju, ili bivši šef HIS-a i Šeksov kum drži neku figu u džepu. Zagrebački gradonačelnik M.B. (64) od ranije poznat policiji, u punoj snazi, cijeni vlastiti zatvorski staž ali ga ne bi htio nadopunjavati pa iz tog razloga ne bi htio povlačiti žetončiće i rušiti vladu, otkriva Express. D

onosimo i detalje o kazališnoj predstavi Hotel Zagorje Ivane Bodrožić, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Veliki feljton o Romanovima otkriva tajne dinastije koja je svake od 313 godina vladavine Rusiju uvećavalo za 142 četvorna kilometra. Tajne službe, atentati, špijuni, seks! U Expressu piše legenda HRT-a Miro Lilić, književnik Josip Mlakić, Tomislav Klauški, Tea Kvarantan Soldatić, Ivan Pandžić. Novi Express!

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Proletarac 17.02.2020.

    Ko je ova bjonda na coveru?

  • ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ 17.02.2020.

    @Jelena Veljača - mišljenje?

  • 17.02.2020.

    Nosić samo po gasu ,drmaj kolko možeš☝️

Komentiraj...
Vidi sve komentare