To je to što me zanima!

Ženu (80) ubile 'karte života' u bridgeu, sreća je bila prevelika

Baka 12-ero unučadi bila je jedna od najboljih igračica bridgea u Velikoj Britaniji. Ipak, vjerojatno ni ona nikada nije imala 29 bodova u rukama... Do kobnog dana
Vidi originalni članak

Britanka Wendy Brown (80) doživjela je srčani udar za vrijeme igre bridgea. Podijelili su joj 'karte života', a samo tren nakon toga srušila se mrtva. Jedna od najboljih britanskih igračica umrla je jer nije mogla podnijeti uzbuđenje, smatraju njezini prijatelji, piše Daily Mail

- S 29 bodova u rukama, bio je to lijep način da ode - rekao je njezin sin. 

- Mogu zamisliti kako se osjećala kada je vidjela dobitne karte - dodao je.

Baka 12-ero unučadi kartala je svaki utorak u centru John Betjeman u Wadebridgeu.  Njezini prijatelji bili su u šoku. Pokušali su je reanimirati i pozvali pomoć. Nije bilo spasa. Na kraju su rekli da je to lijep način za otići ako je već morala. Wendy je igrala bridge pola stoljeća. Zaradila je titulu Premier Life Mastera.

Stručnjaci kažu kako je ruka od 29 bodova, četiri asa, četiri kralja i dečko, toliko rijetka da teško da je itko dobije u životu. Maksimum bodova u bridgeu je 37, a Wendy je u ruci držala 29. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • MichaelMonako 30.03.2014.

    Lijepa smrt u igri.Počivala u miru.

  • emma123 29.03.2014.

    Lijep način da ode.....okružena prijateljima i radeći ono što je voljela

  • ias 29.03.2014.

    Imam punooo manje godina, ali mislim da bi i mene tako nešto snašlo da npr. dobijem na lotu ;) Ako ništa drugo, barem je otišla sretna, bez ikakve muke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare