To je to što me zanima!

Ženu (90) tukao i prijetio joj dok je tražio novac u stanu

Naime, mladić je 14. travnja u popodnevnim satima zamaskiran maramom te držeći nož u ruci, kucao na vrata poznate mu 90-godišnjakinje, a kada mu ona otvorila vrata, snažno je je gurnuo na tlo
Vidi originalni članak

Županijsko je državno odvjetništvo u Rijeci po zaprimanju kaznene prijave Ličko-senjske policije protiv 18-godišnjeg mladića provelo prvo ispitivanje uhićenog zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva u pokušaju.

Naime, mladić je 14. travnja u popodnevnim satima zamaskiran maramom te držeći nož u ruci, kucao na vrata poznate mu 90-godišnjakinje, a kada mu ona otvorila vrata, snažno je je gurnuo na tlo. Žena je pala, a tada je zgrabio i vukao do prostora kuhinje tražeći novac. Usput ju je nekoliko puta udario po leđima, a potom prislonio i nož na zatiljak. Nakon što je prekopao sve ladice kuhinjskih elemenata i nije pronašao novac, otišao iz stana kao da se ništa nije dogodilo. 

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci policija je podnijela prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 19.04.2020.

    ima srece da to nije napravio za vrijeme komunista jer bi vec tucao kamen na Golom otoku uz svesrdnu pomoc odgojno obrazovne palice tj. pendreka.Ovako ce se izvuci sa opomenom ili malom uvjetnom kaznom....😠

  • ucjena 19.04.2020.

    Bakice, pisma vam kaže bang, bang, pa na Lovrinac ( primjer)

  • xnet0822 18.04.2020.

    Da sam tom razbojniku ćaća, alaj bi ga istukao sa remenom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare