To je to što me zanima!

Ženu iz BiH ubio suprug pa si presudio u diplomatskom autu

Nizozemska: Ženi je suprug od kojeg se razvela u ljeto, ranije prijetio. Policija je često dolazila na vrata stana u kojem su živjeli jer se majka bojala otmice djece
Vidi originalni članak

Žena porijeklom iz BiH ubijena je u utorak navečer u Den Haagu. Omroepwest piše da je napadač bivši suprug koji se onda ubio u automobilu. 

Ženi je bivši suprug, od kojeg se razvela u ljeto prošle godine, i ranije prijetio. Policija je često dolazila na vrata stana u kojem su živjeli žena i djeca jer se majka bojala da bi djeca mogla biti oteta. 

Regio15

Muž je pronađen mrtav s ranom od metka u glavu u vozilu diplomatskih tablica. Veleposlanik BiH u Nizozemskoj, Ahmet Halilović je negirao mogućnost da je riječ o nekome iz osoblja Veleposlanstva ili diplomatskih misija, piše Dnevni avaz

Rekao je da je ubijena žena radila na međunarodnom sudu za Libanon

Idi na 24sata

Komentari 101

  • cimerrr 13.01.2016.

    Opet ljubomora i posesivnost,teško je Balkancu umaći.

  • vemaria 13.01.2016.

    strašno na koji način ljudi uništavaju druge,izvan pameti.

  • miky* m 13.01.2016.

    Evo odgovora na pitanje kad se kod nas nešto takvo desi...što se nije razvela?...što nije otišla ? ...i sl...od luđka se nemoguće zaštiti.Svi imaju taj problem.Kako se zaštiti od nekog tko ne poštuje ni svoj život,nikako,osim ako ga prije ne riješiš ali onda si ubojica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare