To je to što me zanima!

Ženu napala i teško ozlijedila dva psa dok je brala šparoge

Riječanku su psi više puta ugrizli po tijelu. Na mjestu događaja pružena joj je hitna medicinska pomoć, nakon čega je prevezena u riječku bolnicu na Sušaku
Vidi originalni članak

U šumi na području Njivica teško je ozlijeđena 51-godišnja Riječanka u utorak poslijepodne. Žena je brala šparoge u prirodi, a tada su je napala dva psa. Životinje su napustile prostor u kojem su se nalazile te lutajući šumom naišle na ženu. 

Riječanku su psi više puta ugrizli po tijelu. Na mjestu događaja pružena joj je hitna medicinska pomoć, nakon čega je prevezena u bolnicu na Sušaku gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede i gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Vlasnik pasa je 59-godišnjak s otoka Krka, utvrdila je krčka policija. Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti napada. Policija je o napadu izvijestila nadležnu veterinarsku stanicu i komunalno redarstvo.

Pas ugrizao mladića dok je trčao

Također, u nedjelju, 24-godišnjak iz Čavli lakše je ozlijeđen nakon što ga je ugrizao pas dok je trčao avionskom pistom u naselju Soboli. Zbog držanja psa bez nadzora, 31-godišnjem vlasniku s područja Čavli naplaćena je novčana kazna.  

Idi na 24sata

Komentari 42

  • sceletroy 12.03.2014.

    ja u šumu nikad bez nekog oružja, pa ko hoće nek pušta krvožderne đukele.

  • LebronPetrovic 12.03.2014.

    Psi i vlasnik su podjednako krivi. Ista bagra !

  • 12.03.2014.

    Tri jahača hrvatske Apokalipse: Neznanje, Nemar i Nerad. Svaki za sebe opasan, a udruženi pale sve pred sobom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare