To je to što me zanima!

Žestoko u parlamentu Srbije: Vikao je i kolegu gađao mišem

Martinović je oduzeo riječ Obradoviću, na što je vođa Dveri burno reagirao jer je, kako je rekao, imao još tri minute vremena za govor. Zastupnici su skočili kako bi ih razdvojili
Vidi originalni članak

Boško Obradović, zastupnik stranke Dveri u srpskom parlamentu, gađao je u utorak kompjuterskim mišem Aleksandra Martinovića, zastupnika SNS-a i predsjednika Administrativnog odbora. 

- Da li si ti vidio da su se tri zastupnika javila za riječ? Što ti glumiš? Je l' misliš da smo svi mi ovdje budale? - upitao je Obradović Martinovića, koji je želio zaključiti raspravu na sjednici odbora. Do incidenta je došlo zbog toga što je Martinović zaključio raspravu na administrativnom odboru gdje se prethodno raspravljalo o kaznama izrečenima zastupnicima. Prije toga, Martinović je oduzeo riječ Obradoviću, na što je vođa Dveri burno reagirao jer je, kako je rekao, imao još tri minute vremena za govor.

Iznerviran zbog svega ovoga, Obradović je prišao Martinoviću, maknuo mu mikrofon, i dva puta ga pogodio kompjuterskim mišem, a slučajno je i "zakvačio" vodu koja je bila na stolu. Nakon toga, zastupnici u sali "skočili" su da ih razdvoje kako se ne bi potukli, piše Blic.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Yugonostalgicar 22.11.2017.

    Pogledajte velicanstven govor gosp. Obradovica o homoseksualnim osobama

  • ljubica ljubičica_1 22.11.2017.

    Koga briga što Srbi rade?

  • histria0@yahoo.com 22.11.2017.

    Takvi su vladali Jugom zato je i propala i živjeli na tuđoj grbači. Nema više tuđih grbača, živi se sa kilo leba i zejtena, nervi popuštaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare