To je to što me zanima!

ZET-ovac ga spasio da ne izleti kroz staklo autobusa

Auto se u Vukomeračkoj ulici u Zagrebu frontalno sudario s autobusom. Putnika iz busa od težih ozljeda spasio je vozač koji ga je dohvatio rukom
Vidi originalni članak

Jednostavno nisam vidio autobus. Ne idem često ovom ulicom, rekao je vozač Damir (45) nekoliko trenutaka nakon što se u subotu oko 14.20 sati u Vukomeračkoj ulici u Zagrebu zabio u autobus ZET-ove linije 215. Damir je skretao lijevo i izletio na suprotnu traku pred autobus. Frontalno su se sudarili.
- On nije pazio i vozio je prebrzo - kaže vozač autobusa Ivan Matošević (48). Teško ozljeđenih u nesreći nije bilo. Damir je zadobio posjekotine na glavi. Jedan putnik iz autobusa također je lakše ozlijeđen. Od težih ozljeda spasio ga je vozač Ivan, koji u ZET-u radi već punih 11 godina. Putnik je u trenutku nesreće stajao na prolazu, u blizini vozača.
- Naglo sam zaustavio autobus. Putnik je poletio. Instinktivno sam ga uhvatio rukom. Da nisam, izletio bi kroz vjetrobransko staklo - kaže Ivan i dodaje da je putnik prošao samo s modricama, jer je u letu prema staklu udario u rukohvat.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • balun 22.06.2008.

    Zhebani su ovi mali autobusčići sa prikolicom , začas se stvori ispred tebe. Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš...i bum.

  • Samo_Ja_08 22.06.2008.

    Čast vozaču auta..Bar prizna, da napravio sam to i to, ušo sam prebrzo u zavoj i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare