To je to što me zanima!

Ževrnja: Časti mi, nemam veze s prostitucijom! Sve ću ih tužiti

Zlatko Ževrnja uvjeren je kako iza tvrdnji da je koristio usluge elitnih prostitutki stoji političko podzemlje. Najavio je da će tužiti sve koji ga budu povezivali sa slučajem
Vidi originalni članak

To su sotonski poslovi nekih krugova. Čašću jamčim da nemam veze s tim, rekao je Splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja za Slobodnu Dalmaciju nakon što se na suđenju Ivici Jurišiću za elitnu prostituciju opet spomenulo njegovo ime. Tijekom čitanja optužnice spomenulo se kako je i Ževrnja dva puta koristio usluge elitnih prostitutki iz modne agencije Kristina i platio svako druženje po 6000 kuna. 

Ževrnja sumnja da iza toga stoji 'političko podzemlje'. 

- Ne znam tko bi se drugi mogao baviti time i potencirati ovaj slučaj - rekao je. 

'Netko želi srušiti nešto što sam godinama gradio'

Ne zna tko bi mogao izmisliti takve optužbe i ponovio je nekoliko puta kako nema veze s tim. Kaže kako je očito da netko želi srušiti nešto što je godinama gradio. 

Razgovarao sam s ljudima iz policije, iz Odvjetništva me nisu kontaktirali. Meni je samo zapanjujuće da me se razapinje na temelju laži. Neki svjedok ili tko već nešto kaže i odmah me potom bacaju na medijsko strijeljanje, a ja se nemam mogućnosti braniti - rekao je i dodao kako i dalje ima podršku HDZ-a. 

- Nemam veze s prostitucijom, a sada jesam li koga upoznao, pa kao političar često susrećem razne ljude - rekao je na pitanje je li upoznao optužene ili neku od djevojaka. 

Kaže da će tužiti sve one koji ga budu povezivali s tim slučajem.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Prva Proleterska 30.01.2014.

    Umjesto da se brani lažima , bilo bi bolje i za njega , da kaže , da ima ponekada pretežka myda. Nemaš veze jel? Pa onda objasni , kako nisam ja na tapetu , nego ti?

  • bascarsija 29.01.2014.

    svaki drugi komentar, "prostituciju treba legalizirati", zar je stvarno toliko očajnika ovdje koji plaćaju seks?

  • japanokinez 29.01.2014.

    Ja mu vjerujem isto kao što je zemlja ravna ploča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare