To je to što me zanima!

Zgodni kriminalac potpisao ugovor: Radit će kao maneken

Kriminalac čija je fotografija iz dosjea prošle godine postala hit na internetu, radit će kao model za agenciju White Cross Management, ali tek kad izađe iz zatvora...
Vidi originalni članak

Jeremy Meeks (30), zgodni kriminalac koji je izgledom zaludio žene diljem svijeta, potpisao je manekenski ugovor. Zatvorenik čija je fotografija iz dosjea prošle godine u ljeto postala hit na internetu, radit će kao model za agenciju White Cross Management. 

Agencija je to u srijedu potvrdila američkom časopisu People. Meeks je u veljači ove godine osuđen na 27 mjeseci zatvora zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja. Nada se da će ga zbog dobrog vladanja pustiti već u studenom. Meeks je rekao kako u zatvoru zdravo jede i pun vježba. Rekao je i da želi život, kada izađe iz zatvora, potpuno promijeniti. Rekao je i da se nada da će raditi kao maneken. U zatvor u Nevadi u kojem služi kaznu redovito stiže hrpa pisama njegovih obožavatelja i obožavateljica. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • liliana 29.12.2018.

    Pa kaj u Americi svi imaju oružje on sigurno nije mogao platiti dozvolu.Ne mora biti kriminalac.

  • slovenk@ 29.12.2018.

    Ne samo da ima oci😍 grrr.. I usne su mu lijepe😊🙈 a jbg, nije bas neki posten drzavljan, pa se sve unisti....😔

  • alenbur85 08.03.2015.

    sex,svijet pokreće sex i oduvijek je pokretao,nisu žene ništa bolje od nas muškaraca i uopće ne treba dizat toliku paniku niti rasprave oko ovoga..ljepota kupuje ono što ostalo ne može...Čovjek je očito zgodan i oprostile bi mu sve da je i pedofil i da je spavao sa njihovim kćerima..kada svatko od nas prihvati da su prirodni porivi jači od bilo kojeg drugog poriva,svima će nam biti lakše..na kraju krajeva..da je tu umjesto njega zgodna mlada žena od 20 godina,mislim da bi bez obzira što napravila večina muškaraca potpisala pola njene kazne da je imaju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare