To je to što me zanima!

Zimska oluja u Teksasu: Milijuni ostali bez struje i grijanja

Meteorolozi prognoziraju da će u sjevernom Teksasu snijeg prestati padati do sredine dana, ali će se izrazito niske temperature nastaviti idućih dana
Vidi originalni članak

Milijuni Teksašana u srijedu su se treći dan probudili bez grijanja, uslijed strašne zimske oluje koja je usmrtila najmanje 21 osobu.

Oko 2.7 milijuna kućanstava je bez struje, objavile su vlasti. Laura Nowell, 45-godišnjakinja iz Wacoa kaže da je bez električne energije od ponedjeljka ujutro i da se grije trčeći ili u automobilu.

'Nikada nije bilo ovako hladno. Led je svuda oko nas', rekla je Nowell.

MILIJUNI BEZ STRUJE Rekordna zimska oluja odnijela je više od 20 života u SAD-u

Meteorolozi prognoziraju da će u sjevernom Teksasu snijeg prestati padati do sredine dana, ali će se izrazito niske temperature nastaviti idućih dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Kućanstva u Teksasu ostala bez struje uslijed zimske oluje

Snježna oluja i ledena kiša premješta se na istok i do srijede navečer zahvatit će dolinu Mississippija, Virginiju i Sjevernu Karolinu.

Oluja koja je prošla kroz četiri savezne države ubila je 21 osobu.

Gradonačelnik Austina Steve Adler rekao je da bi se struja mogla vratiti za dva do tri dana.

Predsjednik Joe Biden poručio je guvernerima pogođenih država da je savezna vlada spremna pomoći, priopćila je Bijela kuća.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Whiplash. 18.02.2021.

    Texas je najbolja Americka drzava.Dom je to TheFutureKing a,Powerhouse Animations,Alex Jones a i Infowarsa.

  • de9genija 18.02.2021.

    Zamislite da kod nas bude zima kao nekad i da nestane struje toliko ljudi se grije na centralno sprema se i do 30 metara drva, a naši stari su nosili drva na sebi i manje bi spremili i nikad od nikog nisam čula da se smrznuo. 

  • prokurator 18.02.2021.

    da ne bude zabune, sutra će usred like biti +12 stupnjeva. toliko o niskim temperaturama. svaka sljedeća zima je toplija od predhodne i ujedno rekordna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare