To je to što me zanima!

Zimska oprema je obavezna, magistralom mogu samo auti

Svi koji namjeravaju putovati kroz Liku i Gorski kotar obavezno moraju imati zimsku opremu. Dionica A1 između Gornje Ploče i Maslenice zatvorena je za sav promet
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj će i u petak prevladavati oblačno s kišom, u gorju i snijegom. Olujna bura od jutra puše na Jadranu. Zbog toga je dionica autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica bila zatvorena za sav promet. Kako javlja HAK, autocesta je 11:15 otvorena je za sav promet.

Jadranskom magistralom od Bakra do Svete Marije Magdalene smiju voziti samo automobili, a Krčkim mostom ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikli. 

Na cestama u Gorskom kotaru i Lici vladaju zimski uvjeti. Zbog toga se tim cestama ne smiju voziti kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama dok svi ostali moraju imati zimsku opremu. Iz HAK-a upozoravaju vozače da na put ne kreću bez zimske opreme.

U petak su u 8 sati najviše snijega izmjerili u Parg-Čabru 28 centimetara. U Delnicama ima 24, a Zavižan je prekrilo 22 centimetra snijega. Snijega ima i u sjevernoj Hrvatskoj, točnije na Sljemenu, gdje su izmjerili 14 centimetara.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • miffy4 21.10.2011.

    jbg, moram ić kupit zimske gume, a love niotkuda.....

  • ZvoneKrizanic 21.10.2011.

    a di je najavljivani snijeg u zagrebu,bjelovaru,krapini...meterolozi nemaju pojma o svom poslu

  • user_89542 21.10.2011.

    te naše nadležne službe uvijek iznenadi snijeg...svake godine...što jest jest..tamo afere padaju svaki mjesec, češće od snijega...pa nije čudo da ih snijeg iznenadi..jedino mi čudno kad dođu na bankomat nadležni kako ih plaća ne iznenadi svaki mjesec...

Komentiraj...
Vidi sve komentare