To je to što me zanima!

Živi zid ide braniti kuću bivšeg nogometaša Zorana Brlenića

Obitelj Brlenić, podsjetimo, nije mogla banci vraćati kredit koji su uzeli za vođenje trgovine kad se razboljela supruga, a Brlenić ostao bez posla u Varteksu
Vidi originalni članak

Živi zid objavio je na svojoj Facebook stranici da će u utorak u 9 sati ovršitelji i policija još jednom pokušati deložirati Zorana Brlenića, bivšeg nogometaša Varteksa, iz njihove obiteljske kuće u Donjem Knegincu pored Varaždina. Obitelj Brlenić, podsjetimo, nije mogla banci vraćati kredit koji su uzeli za vođenje trgovine kad se razboljela supruga, a Brlenić ostao bez posla u Varteksu. Svoj dolazak u Donji Kneginec najavio je i Ivan Vilibor Sinčić.  


Idi na 24sata

Komentari 55

  • bob rusitelj 13.01.2015.

    Evo..pocelo je.. Gdje je Kolinda?! Gdje je Ivo?! ..............

  • nistfiftyfifty 13.01.2015.

    pravo cudo u Hrvatskoj .. kada kazes citas Kamatar onda ubi ovo ono takve .. a kada pise Banka oduzima ljudima Krov preko glave kada neplate koju ratu onda... Neka tako treba i slicno .. ko tu pametan u drzavi ?!?!?! zivi zid se bori za posteno rukovanje..nikakva otpisivanja dugova !!

  • ljubica ljubičica_1 13.01.2015.

    Jadni svi moji Hrvati koji su u tom položaju.A sad vam velim da država želi lako bi doskočila bankama.Ali nije joj u interesu.Dali znate koje vlasnik naših banaka ? Lako je pogodit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare