To je to što me zanima!

Živi zid poručio: Glogoškog nećemo braniti od deložacije

Ne možemo intervenirati u slučaju gospodina Glogoškog ta mu kuća nije jedini dom i mjesto za život, a i nitko nas nije ni zvao, rekao je Ivan Vilibor Sinčić
Vidi originalni članak

Ne možemo intervenirati u slučaju gospodina Glogoškog. Ta mu kuća nije jedini dom i mjesto za život, a i nitko nas nije ni zvao, rekao je u ponedjeljak navečer za HRT Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida. 

Podsjetimo, ministar branitelja Predrag Matić je zadnjih dana najavljivao kako će Glogoškom ukinuti privremeni smještaj u kući u Zaprešiću. Matić je obavijestio Glogoškog da krši Sporazum o suradnji u programu liječenja hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata Udruge 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine.

Sporazumom je određeno da se kuća može koristiti samo kao privremeni smještaj te skupine invalida samo tijekom liječenja i pregleda u Zagrebu. Kako je utvrđeno da se proteklih mjeseci navedena kuća ne koristi u skladu sa sporazumom, on se raskida, piše u tekstu pisma u kojemu Matić moli Glogoškog da najkasnije do 7. travnja kuću u Zaprešiću “oslobodi od osoba i osobnih stvari u vlasništvu Udruge”. 

Glogoški je u ponedjeljak rekao kako se neće iseliti iz kuće u Zaprešiću, a Predrag Matić je rekao kako "nikoga neće izbaciti iz kuće u Zaprešiću". Matićev pomoćnik, Bojan Glavašević na Twitteru je pak napisao: 

- Glogoški nije nasilno deložiran iz šatora, pa neće biti ni iz kuće. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • ico385 07.04.2015.

    kakvi ste vi svi likovi nije ni cudo da vas natezu ko kako hoce svi ste vi pametni nevalha sdp ne valja hdz ne valja sincic ne valja vam nitko a nista ne poduzimate tu ste gdje jeste jos 1000 godina sa takvom pamecu bit cete sirotinja svi ce vam se smijat i srbi i bugari i rumuni makedonci ma svi. imate drzavu imate ku..ac a ne drzavu nemozes drzavu jesti.

  • magdalena63 07.04.2015.

    Ja ga se ne sjećam ni sad.;)

  • ivan bj 1 07.04.2015.

    ma koji živi zid .bilo tko da krene njegovom metodom pljuvanja po svemu i napadanja vlade u ovom trenutku bi dobio isti broj glasova ako ne i više .a taj balavac pojma nema o politici ekonomiji itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare