To je to što me zanima!

Živjela s osam kuna na dan i skinula čak 35 kilograma

Britanka Cassie Ball (27) sve što je imala uložila je u salon za ljepotu. Preostalo joj je da živi s 8 kn na dan. Manjak novca utjecao je i na njenu težinu
Vidi originalni članak

Cassie Ball (27) smršavjela je 34,5 kilograma nakon što je odlučila otvoriti salon za ljepotu i u njega uložiti sve što ima. Dio novca koji joj je nedostajao posudila je od rodbine i prijatelja, a njoj je preostalo da živi s funtom na dan, odnosno gotovo 8 kuna.
- Sve je otišlo u salon. Nisam imala izbora nego biti na dijeti. Razmišljala sam o tome što bih najviše voljela jesti, a da je jeftino - ispričala je ta bivša recepcionerka. Cassie je jela juhu, konzerve graha i crni kruh. Svoj je dan započinjala s dva tosta, ručala bi juhu s dvije kriške kruha, a večerala grah s tostom. U dva mjeseca je smršavjela s 98 kilograma na 85 kilograma.
- Shvatila sam da ne želim sjediti u salonu i savjetovati ljude o ljepoti, a izgledam kao kuća - kazala je Cassie. Nije prestala s 'dijetom' dok nije došla do težine od 63,5 kilograma, piše Daily Mail.
- Ni sama ne mogu vjerovati da sam sada tako mršava. Uvijek sam bila veliko dijete - rekla je. Cassie salon za ljepotu odlično je posjećen i posao, usprkos recesiji, cvate.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • djberg34 23.03.2009.

    i dalje nisi lijepa taman da mi das 8 kn dnevno

  • mil 23.03.2009.

    živila bi i ja s 8kn na dan da mogu kupiti sve što i ona za novce

  • hulk10 23.03.2009.

    Kod nas ljudi žive i sa manje kuna na dan,ali ne zbog toga da bi bili ljepši ,nego jer nemaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare