To je to što me zanima!

Živjela u zlatnom kavezu i nije mogla ostaviti dilera

Yovanna Guzman (27) imala je 19 godina i bila je mlada glumica i manekenka u usponu. Upoznala je Wilbera Varelu, kolumbijskog narkobossa...
Vidi originalni članak

Yovanna Guzman je osam godina živjela u luksuzu, a istovremeno zarobljena, kao ljubavnica kolumbijskog narkobossa Wilbera Varele. Vođa narkokartela ubijen je prošle godine, tako da Yovanna sada slobodno o svemu što je proživjela piše knjigu. Varelu je upoznala dok je imala 19 godina te bila glumica i manekenka u usponu. Moćnik Varela joj je govorio da je uzgajivač stoke. Otkrila je da je veliki diler kokaina kad je vidjela njegovu sliku na tjeralici. Ostala je uz dilera, koji ju je obasipao skupim satovima, dijamantima i svime što je poželjela kao jedna od Varelinih djevojaka. No sve prednosti takvog života imale su visoku cijenu. Za CNN je ispričala da se nije smjela viđati s drugim muškarcima i morala je prekinuti s manekenstvom. Ispričala je da je Varela bio ljubomoran i da ono što je bilo "njegovo" nitko drugi nije smio taknuti. Za kaznu je čak jednom ranjena u nogu. Takav život je podnosila do njegove smrti. Ubio ga je jedan od visoko rangiranih članova bande u borbi za moć.
- Nisam znala bih li bila sretna ili tužna. Varela je imao dobru stranu, ali moja sloboda nema cijene. Osjetila sam da se moj zlatni kavez otvorio i da sam opet bila slobodna - ispričala je Yovanna.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dbanon_ri 16.10.2009.

    Umro sponzor pa sada glumi žrtvu. Da joj smetalo, ne bi bilo toliko s njim. ali... pare su pare. a (I) nije od sapuna

  • ONK 16.10.2009.

    samo ti piši pa će i tebe roknut

  • pero111 16.10.2009.

    Bolje bi joj bilo da je otišla s nogometašem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare