To je to što me zanima!

Zla kob Crne Perle: Nasukala se jahta vrijedna milijun dolara

SVI SU DOBRO: Kapetan i dva mornara na jahti Perla Nero nisu ozlijeđeni. Iz Lučke kapetanije tek su kratko poručili kako odsukavanje može trajati i nekoliko dana
Vidi originalni članak

Nema ozlijeđenih, nema zagađenja mora ni znatnijih oštećenja. Izvlačenje jahte je u tijeku pa trenutno nemamo više informacija o ovom incidentu, rekli su u Lučkoj kapetaniji portalu sibenik.in.

Jahta Perla Nero duga je 33 metra, plovi pod zastavom Sveti Vincent i Grenadini, otočne države u Karipskom moru i vrijedi milijun dolara. U trenutku nasukavanja u kanalu Sveti Ante na njoj su se nalazili kapetan i dva mornara. Nasukavanju jahte zasigurno je pogodovalo nevrijeme koje je u petak poslijepodne pogodilo Šibenik i regiju. Zbog drastičnog pogoršanja vremena Meteoalarm je izdao nekoliko žutih upozorenja koja označavaju nevere, lokalne obilne oborine te jaku buru. Iz Lučke kapetanije tek su kratko poručili kako odsukavanje može trajati i nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Dalibor0704 07.08.2016.

    Imali su pametnijeg posla nego pratiti vrijeme i skloniti se. Pola sata vožnje i bili bi na sigurnom. Sigurno su im vesla zablokirala.

  • dex01 07.08.2016.

    Ko ima milijun za jahtu, ima jos 10 mil sastrane. Auuuuu bas mi je zao, sigurno su se drzali nautickih pravila !

  • Sky's a limit 07.08.2016.

    Gdje mogu uplatiti donaciju za popravak???

Komentiraj...
Vidi sve komentare