To je to što me zanima!

Zlata Mazur je u 74. godini dobila prvu perilicu rublja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zlata je cijeli život rublje prala na ruke. Posteljinu joj je pomagala prati susjeda, a odnedavno u pomoć priskače i njena prijateljica Vlasta (58)
Vidi originalni članak

Najsretnija sam na svijetu. Hvala Pevecu, ali i prijateljici Vlasti Hehet, kroz suze govori Zagrepčanka Zlata Mazur (74) i gleda svoju prvu perilicu rublja. Zlata ima bruh i iskrivljenu kralježnicu pa jako teško hoda. Njen suprug Josip (72) boluje od Alzheimerove bolesti i stalno je u krevetu. Zlata je cijeli život rublje prala na ruke. Posteljinu joj je pomagala prati susjeda, a odnedavno u pomoć priskače i prijateljica Vlasta (58).
- Vidjela sam u 24sata članak o Pateru Cveku i obitelji Mazur. Od tada Zlati gotovo svaki dan pomognem u kući - kaže. I sama ima bolesnu kralježnicu. Statira u serijama i tim novcem pomaže Zlati te još nekim obiteljima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pichlyk 06.02.2009.

    vrlo lijepa i plemenita gesta... što više reči? Za svaku pohvalu!

  • Zeljk0 06.02.2009.

    Svaka čast bakici, time dokazuje kako bi ona svoj posao napravila kako treba čak i kad nema struje, dok bi milijun kućanstava gomilalo prljavo rublje jer ga neznaju nikako drugačije oprati nego strojno!

  • sara70 06.02.2009.

    a sto ce joj sad perilica u 74 godini kad nema teorije da je zna upotrijebiti ,zalosno al istinito jadnica,bas mi je zao kad je tolike godine rucno prala ves i kad je obolila ,sramota za citav hrvatski narod da postoji takvo nesto u 21 vijeku

Komentiraj...
Vidi sve komentare