To je to što me zanima!

Zlata Petrač: Hodaku ne opraštam njegove osude

Majka Hrvoja Petrača, Zlata, sa zadovoljstvom je dočekala vijest da su našli ubojicu Ivane Hodak. No za nju isprika Zvonimira Hodaka nije dovoljna
Vidi originalni članak

Zlata Petrač, majka Hrvoja Petrača, sretna je jer je policija pronašla ubojicu Ivane Hodak.
- Zahvalna sam ministru Karamarku i suradnicima što su pronašli ubojicu. Time se napokon skinula ljaga s obitelji Petrač. Isprika Zvonimira Hodaka meni kao majci nije dovoljna. Ako mu Hrvoje oprašta, ja kao majka ne - rekla je Zlata Petrač. Zvonimir Hodak, otac ubijene Ivane Hodak, optužio je Hrvoja Petrača da je upleten u ubojstvo njegove kćeri. Nakon što je saznao tko je ubio njegovu kćer, Hodak se ispričao Petraču. Alica Petrač također je s oduševljenjem primila vijest o rješenju ubojstva Ivane Hodak.
- Da nisu našli ubojicu, uvijek bi negdje ostao upitnik ima li to ubojstvo veze s Hrvojem Petračem. Gorčina, da se upiralo u Hrvoja, i dalje će ostati, ne može se to tako lako zaboraviti. Ostaje još pitanje zašto je za sve što se dogodi u ovoj državi kriv Hrvoje Petrač - kaže Alica Petrač. Dodaje kako je posebno teško proživljavala ova posljednja četiri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • palača 06.02.2009.

    krizbaher,,jel i tebe financirao hrvoje,,njega su trazili,,ili ti je pomogo dok je radio davno jos u ferimportu,,,on je bio manja glava,,,ako ovaj tip nije namjesten onda su ju dali p.s.i v.i slicni,,jos mocni ljudi,nekad nadmocni,,nece da se sazna da su vukovar prodali za....i jos kojesta radili dok su jadnici ratovali

  • gucica 06.02.2009.

    Ma sve je to ista mafija Hodak,Petrač,Zagorec....nek se više pokolju međusobno i nek nas prestanu krast i sve će biti super!

  • nenek666 06.02.2009.

    Ajde Zlata ne laprdaj,pa kaj bi mi onda kao građani isto morali neoprostiti tvom sineku kaj nas je 20 godina pljačkal ,jer ak je pljačkal državu pljačkal je i mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare