To je to što me zanima!

Zlatan: 'U trenu sam ostao bez 35 godina sjećanja...'

Nakon snažne i kratke glavobolje Zlatan Mirkić je 2005. god. ostao bez pamćenja. Nije znao kako se zove, gdje živi, ima li obitelj... Živi u strahu...
Vidi originalni članak

Mozak mi je izbrisao pola života. Lutao sam četiri sata po gradu. Nisam znao kamo trebam ići, gdje radim i stanujem, ispričao je u emisiji Nove TV “Provjereno” Zagrepčanin Zlatan Mirkić (37). Nepoznati prolaznik Zlatana je odveo u bolnicu. Nakon brojnih pretraga liječnici su ustanovili da boluje od amnezije, čiji uzrok nije poznat. Od tada je prošlo tri godine. Obitelj i prijatelji davali su mu savjete, vodili ga za ruku po gradu, upoznavali s kvartom i poslom. “Užasno se bojim. Strah me izaći iz kuće da ne naletim na nekog, a da ne znam tko je to. Osjećam se strašno izgubljeno. Noći uglavnom provodim plačući. Nemate pojma kakav je osjećaj kad vam fali pola života, kad se ne sjećate prijatelja i rodbine”, opisao je Zlatan Mirkić na svom blogu DayWalker.
- Zamislite kako je kad ne znate tko je čovjek koji vas je pozdravio na cesti. Mislio sam da više nikad neću biti u stanju nastaviti sa životom - opisao je Zlatan. Kad se vratio na posao oblio ga je znoj, ali od tada mu je sve lakše. Na blogu je poručio svima da se ne boje straha i da uvijek vjeruju u ljubav.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Roci 06.05.2008.

    sara varas se ja poznajem lika sa istim problemom nakon automobilske nesrece se niceg nije sijecao dugo vremena sad mu se vraca malo

  • sara84 06.05.2008.

    zar mu vi stvarno vjerujete?? mene nije uvjerio..ovakve stvari izmišljaju djeca u pubertetu..da budu u centru pažnje ili da pobjegnu od problema..

  • tajnamoja 06.05.2008.

    Nije sve tako crno. Nije ni loše upoznavati \"nove\" ljude, ponovno otkrivati sve draži života. Nije ni loše tu i tamo praviti se da nekoga ne poznaješ. Bitno da si živ i zdrav. Drž\' se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare