To je to što me zanima!

Zlatko Mehun dao ostavku, ima problema sa zdravljem

Nije želio potvrditi nagađanja od toga da se vraća novinarskom poslu do toga da planira zaplivati privatne vode i posvetiti se vođenju PR tvrtke
Vidi originalni članak

Zlatko Mehun razriješen je dužnosti glasnogovornika Vlade i to na osobni zahtjev, odlučila je Vlada na zatvorenoj sjednici.
Razlog ostavke na mjesto glasnogovornika je zdravstvene prirode, potvrdio nam je Mehun koji nije želio ulaziti u detalje.
- Nisam razmišljao o tome što ću raditi, već prvo želim srediti zdravstveno stanje da bi mogao raditi - rekao je Mehun.
Na sva nagađanja od toga da se vraća novinarskom poslu do toga da planira zaplivati privatne vode i posvetiti se vođenju PR tvrtke Mehun se samo nasmijao.

CESTARINE ZA NAJTEŽE INVALIDE
U Sabor je upućen i amandman prema kojem bi od ukidanja prava na besplatne cestarine bili izuzeti stopostotni invalidi. Time je ublažena ranija odluka Vlade kojom se to pravo ukida za više od 24.000 civilnih i ratnih vojnih invalida koji imaju nesposobnost donjih ekstremiteta 80 ili više posto. Osnovano je i Povjerenstvo za vrednovanje darova bivših predsjednika države i premijerka, te odabir njihovog smještaja unutar muzejskog sastava Hrvatske. Zadaća Povjerenstva je da stručnim pristupom pripremi i Vladi predloži hoće li se darovi koji imaju vrijednost kulturno povijesne, likovne, dokumentarne i arhivske građe trajno pohraniti u jednom ili u nekoliko specijaliziranih muzeja i galerija.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • JerkoKC 29.04.2010.

    aštopao mu se iber lajtung pa je presaugao.Morao bi preći na cjep koji ima više oktana nego đikan.

  • MajstorFantaz 29.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • parki 29.04.2010.

    Sve po spisku cijeloj bratiji i žive i mrtve u bulju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare