To je to što me zanima!

Zločinac Šešelj: Ja uopće ne osporavam zločin u Srebrenici

Za predsjednika Srbije Tomislava Nikolića rekao je kako je postao četnički vojvoda zbog ratovanja u istočnoj Slavoniji i kako je Željko Ražnatović Arkan ratni zločinac
Vidi originalni članak

Haški optuženik Vojislav Šešelj u intervjuu za bosanski Face rekao je kako je Srebrenica ključna srpska kompromitacija i kako je to najmračnija točka na srpskoj strani.

- Ne osporavam zločin u Srebrenici, ali to nije bio genocid - rekao je. 

Za predsjednika Srbije Tomislava Nikolića rekao je kako je postao četnički vojvoda zbog ratovanja u istočnoj Slavoniji i kako je Željko Ražnatović Arkan ratni zločinac.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • perica 100 24.12.2014.

    nebi ja volijo da umre brzo neka se pati i živ raspada polako ali sigurno

  • sokoloko 23.12.2014.

    Pa covik lipo veli da je to bia zlocin, mi stalno tvrdimo da je Jasenovac zlocin i licitiramo o broju zrtava kao da je lakse ako umesto 900 000 ima 100 000. i mi smo licemjeri.

  • ZelenaHrvatska 22.12.2014.

    Seselj bar prizna i kaze kako je, a ne onaj Nikolic koji glumata nekog drzavnika a zapravo je obican četnik koji je ratovao i ko zna sta sve radio u Slavoniji,a i onaj njihov mislim da je premijer s debelim ustima isto nesto sere a gledo sam na YT kako velica veliku srbiju,s njima treba prekinuti sve diplomatske odnose i uvesti im vize jer na svim vodecim pozicijama u drzavi su pravi četnici,no naravno da se to nece desit dok god je Jospovic,Milanovic,Pusicka itd na vlasti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare