To je to što me zanima!

Zloglasna litica za smrt: I otac htio skočiti s djecom

Britanska policija uhitila je suicidalnog oca koji je krenuo prema "samoubilačkoj" litici s dvoje djece. Samo 48 sati ranije, par je skočio s mrtvim sinom
Vidi originalni članak

Uznemireni muškarac rekao je prošli tjedan prijateljima da će skočiti s djecom s litice visoke 183 metra jer mu je svega dosta. Zabrinuti prijatelj to je odmah dojavio policiji koja je s obalnom stražom krenula u akciju. Znajući tablicu njegove Vauxhall Astre, uočili su ga u utorak na cesti i konačno ga presreli nekoliko kilometara prije kobne litice Beachy Head u istočnom Essexu. Uhitili su ga zbog njegove sigurnosti. Drama je trajala 90 minuta. S kobne litice samo 48 sati ranije skočio je par s mrtvim sinom. Neil i Kazumi Puttick, shrvani bolom, nisu mogli prihvatiti smrt petogodišnjeg sina Sama. Skočili su s njegovim tijelom u ruksaku. Policija je pokušala zataškati posljednji incident zbog opasnosti da još netko ne bi pokušao isto.

SPASILI STARICU KOJA JE PALA S LITICE BEACHY HEAD
Starija neimenovana Britanka poskliznula se i pala sa zloglasne litice u subotu oko 16 sati. Policija ju je uspjela spasiti nakon što je zaglavila na padini. Obalna straža i helikopter izvukli su je na sigurno. Policija vjeruje kako se starica nije pokušala ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Andriana 08.06.2009.

    Neznam šta je tim ljudima! Stvarno, ako im je dosta svega nek se ubiju, ali nek daju djeci priliku da odrastu i imaju normalan život koliko je to moguće pored labilnih i degeneričnih roditelja, a ne povlačit ih za sobom u smrt.

  • miroljubiv 08.06.2009.

    Što se to uvuklo u nas ljude da odbijamo život i ljubav,a smisao pokušavamo pronaći u samoubojstvu i još s djecom? zar više nitko nikoga ne voli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare