To je to što me zanima!

Zloglasni Šakal kumovao je gay braku ubojica u zatvoru

Alfredo Stranieri (56) i ubojica Germain Gaiffe (45) vjenčali su se u pariškom zatvoru najvišeg stupnja sigurnosti. Za kuma su izabrali zloglasnog terorista Carlosa Šakala
Vidi originalni članak

Serijski ubojica Alfredo Stranieri (56) i ubojica Germain Gaiffe (45) vjenčali su se u pariškom zatvoru najvišeg stupnja sigurnosti. Za kuma su izabrali zloglasnog terorista Carlosa Šakala. Na prvom zatvorskom gay vjenčanju Gaiffeu nisu dozvolili da nosi vjenčanicu. 

U zatvoru taje hoće li im dati da dijele ćeliju. Stanier je u Poissyju završio nakon četiri ubojstva. Žrtve je nalazio u oglasima, a Gaiffe je čovjeku odsjekao glavu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • brko1 20.07.2013.

    U prvoj bračnoj noći ostat će netko bez glave, haha.

  • shamec 20.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • julia73 20.07.2013.

    Šta našu djecu trujete sa ovakvim vjestima, em su ubojice, em su pe**ri, i na kraju konca zašto su oni bitni da moramo znati da postoje ????? katastrofa vjesti !!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare