To je to što me zanima!

Zlostavljale prijateljicu pa pustile video na internet

Crnogorska policija uhitila je dvije djevojke koju su na snimci od 16 minuta postavljenoj na internetu mučile bivšu prijateljicu iz Srbije
Vidi originalni članak

Dvije djevojke zlostavljanu curu su vezale, šamarale, vrijeđale i škarama joj rezale kosu. Ona je navodno spavala s dečkom jedne od zlostavljačica.
- Ovaj dio sam ti malo postepeno odrezala - govori jedna od njih dok joj reže pramenove kose, piše Blic.
Na snimci žrtva sjedi na kauču dok je dvije bivše prijateljice udaraju šakama. U jednom trenutku žrtva je ostala potpuno gola do pasa jer su joj škarama razrezale košulju, a tjerali su je i da za njima ponavlja pogrdne riječi koje su joj upućivali. Video se u Podgorici razmjenjivao putem mobitela i e-maila. Policija je uhitila zlostavljačice i u tijeku je prikupljanje dokaza. Poznato je da su žrtvu zatočenu držale u kući u naselju Zabjelo u Podgorici.
Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • romana-07 02.11.2007.

    glupače mutave!takve treba žive zakopati!kravurde!pa ko je njih odgajal???!!!!

  • Gege 31.10.2007.

    nije mi jasna njihova potreba da svijetu pokažu koje su jadnice... zlostavljaju, snimaju pa stavljaju na internet... šta su očekivale? da će biti- U bravo, evo vam Nobelova nagrada zato što ste glupe...

  • Hacker-ri 31.10.2007.

    Jadna cura !!!! jos pri tome je i dobar komad za razliku one sta ude u kadar, a sad kad tre djevojcice budu pustene, kad ova navali pistoljem i macetom, onda cemo se smijat ! Tko se zadnji smije najslade se smije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare