To je to što me zanima!

Zlostavljao kćer 7 godina, silio na oralni seks i bludne radnje

Riječanin je u pritvoru od travnja prošle godine, a cijeli slučaj se istražuje pod oznakom tajnosti kako bi se zaštitila žrtva. Potvrđene su sumnje da je žrtva godinama trpjela zlostavljanje i maltretiranje
Vidi originalni članak

Županijski sud u Rijeci potvrdio je u utorak optužnicu protiv 56-godišnjeg Riječanina koja ga, među ostalim, tereti za fizičko i seksualno zlostavljanje vlastite kćeri, koja danas ima 33 godine. 

Tereti ga se za još sedam kaznenih djela: dva kaznena djela rodoskvrnuća, teška kaznena djela protiv spolne slobode, bludne radnje te nasilje u obitelji. 

Riječanin je u pritvoru od travnja prošle godine, a cijeli slučaj se istražuje pod oznakom tajnosti kako bi se zaštitila žrtva. Potvrđene su sumnje da je žrtva godinama trpjela zlostavljanje i maltretiranje koje je trajalo od 2010. godine do travnja prošle godine. 

Kako piše Novi list, u jednom je slučaju muškarac tražio kćerku da se oralno zadovoljavaju, a nakon što je ona to odbila zaprijetio joj je da neće više izaći iz sobe i stana u kojemu zajedno žive. Zatim joj je počeo skidati odjeću, a onda se upustio u seksualni odnos, što zakon tertira kao čin silovanja. Navodno ju je pijan i tukao. 

Zbog teških kaznenih djela zlostavljaču prijeti kazna od tri do 15 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • lokal patriota 19.01.2018.

    Sada će malo osjetiti isti tretman na sebi , kada dođe u ćuzu. Uvedite doživotnu, vrijeme je .

  • 12.01.2018.

    Navijamo za onih 15 godina, iako je i to malo!

  • domoljub029 11.01.2018.

    po Hr zakonu dobiti će uvjetnu kaznu od 6 mj,s rokom kušnje 6 mjeseci,a nakon moguće žalbe i obeštećenje od države

Komentiraj...
Vidi sve komentare