To je to što me zanima!

'Zloupotreba je moguća i može biti opasna za čitavu državu'

Ivan Vrdoljak iskazao je bojazan kako čelnici Mosta ne razumiju sustav za korištenje povlaštenih informacija. On se ne smije zloupotrebljavati, poručio je
Vidi originalni članak

Strah me zloupotrebe sustava. Bojim se da Vlaho Orepić i Božo Petrov ne razumiju kako se sustav za korištenje povlaštenih informacija na koje su imali pravo kao ministar i predsjednik Sabora - ne smije zloupotrebljavati. To može biti opasno za cijelu državu. Narod niti treba niti želi takve političke pionire. Zloupotreba je moguća, vrlo opasna i svi sudionici političkog sustava i sve institucije s povjerljivim informacijama moraju zaštititi svoju zemlju, kazao je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

Za Andreja Plenkovića kaže da je ozbiljan političar te vjeruje da je zato i uspio osigurati većinu u Saboru. Za ministra financija Zdravka Marića kazao da je njegova najveći propust glede čitave situacije onaj kada je 26. siječnja javnosti poručio da se ne brine zbog Agrokora i da će s njim biti sve u redu, prenosi HRT.

- Očekujem da će Marić dati svoj mandat na raspolaganje, da ne bude više teret, kazao je predsjednik HNS-a koji je jučer zajedno s kolegama iz svoje stranke dao potpis za razrješenje predsjednika Hrvatskog sabora Bože Petrova, ali i najavio kako neće glasovati za prijedlog imenovanja Gordana Jandrokovića na to mjesto jer nemaju jasnu sliku većine.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Sandokan Janosik 30.04.2017.

    HNS neće podržati Jandrokovića za predsjednika Sabora. Znači li to da Jandroković neće biti predsjednik Sabora ili HNS nije dio parlamentarne većine. Neznam tko mi se manje sviđa ovaj ili Pupi. Stvarno mi se teško odlučiti.

  • donor4 29.04.2017.

    ovom treba puuno novaca.vidi ga kako je gladan.

  • LANA555 29.04.2017.

    Ko bi rekao da je ovaj Vrdolak posto dvoličan.O čemu taj brije u dnevniku ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare