To je to što me zanima!

Zmajlović i Mirela Holy su na ručku raspravljali o agenciji

Resorni ministar Zmajlović i SDP-ova zastupnica otišli su na zajednički ručak gdje će joj ministar iznijeti argumente zašto se ne ide u smjeru osnivanja agencije
Vidi originalni članak

Vlada nije prihvatila amandman Mirele Holy (SDP) na Zakon o zaštiti prirode kojim traži da se osnuje nacionalna parkovna agencija. 

Resorni ministar Mihael Zmajlović i SDP-ova zastupnica otišli su na zajednički ručak gdje će joj ministar iznijeti argumente zašto se ne ide u smjeru osnivanja agencije. Zmajlović i Holy su se dogovorili da danas neće davati izjave za medije, ali su oboje potvrdili kako je ručak prošao u ugodnoj atmosferi te da je razgovor bio konstruktivan.

On je i nakon sjednice Vlade ponovio da osnivanje agencije nije socijalno, ekonomski i politički opravdano. 

Iako je rekla da će se sve znati nakon ručka, Holy ne želi davati komentare do petka jer se tako dogovorila s ministrom Zmajlovićem. Nije htjela komentirati je li je ministar uspio uvjeriti da osnivanje agencije nije opravdano.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Hasenfefer 21.06.2013.

    Kaj je s vodom? Zašto Ministarstvo ne reagira? Neka Slovenci naprave analizu. Sjećamo se Vrbana II i Bandićevog kuma. Zakaj tamo si ne popije vodu. Inače ovo me ne čudi jer zbog nebrige za Jakuševac, velika je mogućnost da je došlo do propuštanje stijenke i zagađenja izvora. Inače treba napraviti analizu za sve metale i otrove koji bi se mogli naći u ZG vodi. Normalna analiza koji provodi ZZJZ nije dovoljna. Gospodin Bandić ne bi trebao gubiti živce. Bolje i da je VUK nego da je Voda U Kiselini. jer će inače biti egzotermna reakcija Pa ja cijelo vrijeme tvrdim da nas gospodin gradonačelnik s Jakuševcem smetlištem u središtu grada na vodozaštićenom području. Zbog njegovog profita truje naše žene i djecu. Pogledajte samo navalu glodavaca, svraka i gavrana. A ini prenose bolesti i zaraze. Lp. zabrinuti Zagrepčanin

  • okrugli pečat 21.06.2013.

    Zanima nas šta je bilo poslije ručka dal je bilo kao kad je Fata izašla s intelektualcem ?!?

  • KIKI2907 21.06.2013.

    Baš me zanima dali su sad pametniji ili ...................

Komentiraj...
Vidi sve komentare